Voor organisatoren

Als stichting maken wij (grote) sportevenementen mogelijk in de gemeente Stadskanaal. Organisatoren van sportwedstrijden of kampioenschappen kunnen een aanvraag bij ons indienen voor een financiƫle bijdrage. Een aanvraag wordt alleen in behandeling genomen wanneer:

• De vereniging, stichting of organisatie staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;
  • Het evenement wordt gehouden binnen de grenzen van de gemeente Stadskanaal;
  • Het gaat om een van de volgende evenementen;
  • Nationale of internationale kampioenschappen voor uw hoogste afdeling;
  • Wedstrijden, toernooien of demonstraties waaraan nationale of internationale topteams of topsporters deelnemen;
  • Wedstrijden, toernooien of demonstraties met een karakter van een zodanig hoog niveau, dat het een belangrijke promotie van de sport oplevert.

Voldoet het evenement aan bovenstaande voorwaarden? Dien dan hieronder uw subsidieverzoek in.

Weten hoe we jou kunnen ondersteunen?